Edremit'te Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Vergi Haftası

Edremit'te vergi haftası kutlamaları devam ediyor.

24.02.2014 15:10  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergi Haftası nedeniyle Edremit Belediye Başkan Vekili Engin Sağdıç'ı makamında ziyaret eden Edremit Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu kaydetti.

Başkan Vekili Engin Sağdıç, Vergi Haftası'nın ne kadar önemli ve ne kadar kutsal olduğunu iyi bildiğini belirterek, "Ülke ekonomisinin gelişmesinde ve büyük yatırımların yapılmasında verginin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Vergi çalışan insanların borçlarının en kutsalıdır. Vergisini ödeyen mükelleflerin ne kadar mutlu ve gururlu olduğunu bilirim" dedi

Ziyarette Halil İbrahim Kırcı'ya Müdür Yardımcısı Cemalettin Bozkurt ve Vergi Dairesi şeflerinden oluşan bir ekip eşlik etti.

- Başkan Fikret Akova, Pazartesi Pazarında esnafları ziyaret etti

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Fikret Akova, Pazartesi Pazarında esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi, sohbet etti.

İlçenin değişik noktalarına modern pazaryerleri inşa ettiklerini anlatan Fikret Akova, yakın zamanda Öğretmenler Mahallesi'ndeki pazaryerinin de tamamlanarak üzerinin kapatılıp hizmete açılacağını açıkladı.

Yıllardır Öğretmenler Mahallesi'nde tezgah açan pazarcı esnafının yağmurda, çamurda sosyal ihtiyaçlarını gideremedikleri bir ortamda tatilcilere ve ilçe halkına hizmet vermeye çalıştığını  vurgulayan Başkan Akova, yeni pazaryerini yaz sezonuna kadar yetiştirmeyi planladıklarını ve Öğretmenler Mahallesi Kapalı Pazaryerinin hizmete girmesiyle pazarcı esnafının her türlü ihtiyacını karşılayabildiği  bir çalışmanın ortaya çıkacağını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edremit'te Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement