Efeler Belediyesi, Bozulan Yolları İyileştirmek İçin Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi, Bozulan Yolları İyileştirmek İçin Çalışıyor

Efeler Belediyesi, Bozulan Yolları İyileştirmek İçin Çalışıyor

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların iyileştirilmesi için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşların sık kullandığı yollar, modern ve dayanıklı malzemeler kullanılarak parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarıyla restore edilirken; kırsal mahallelerdeki bozuk yollarda da düzeltme işlemi yapılıyor. Son olarak Baltaköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalarla vatandaşların tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırıldı.

04.01.2024 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların iyileştirilmesi için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşların sık kullandığı yollar, modern ve dayanıklı malzemeler kullanılarak parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarıyla restore edilirken; kırsal mahallelerdeki bozuk yollarda da düzeltme işlemi yapılıyor.

Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri son olarak Baltaköy Mahallesi'nde çalışma yaptı. Vatandaşların tarım arazilerine ulaşmak için sıklıkla kullandığı yol Efeler Belediyesi'nin çalışmalarıyla iyileştirildi. Ekipler, dolgu malzemeleri kullanarak yolu düzeltip, mahalleliye daha sağlıklı ulaşım imkanı sağladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi, Bozulan Yolları İyileştirmek İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement