Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin yayınladığı yönetmeliğin ardından Eğitim-Bir Sen Kütahya Şubesi üyelerine sınav hazırlığı hizmeti vereceğini duyurdu.
Eğitim-Bir-Sen yönetimi yapılacak görevde yükselme sınavına da hazırlıklı olduklarını ve üyelerine fark yaşatmak için yoğun bir çalışma başlattıklarını belirtti.
Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan yaptığı açıklamada üyelerinin daha önceki yönetici atama sınavlarında olduğu gibi yapılacak bu sınavda en iyi dereceleri elde etmelerini sağlamak amacıyla yoğun bir çalışma sonucunda hazırlanan kitabın üyelere ulaştırılacağını belirtti. Tüm eğitim camiasının Eğitim-Bir-Sen teşkilatının fedakarlığına şahit olacağını vurgulayan Uçan, "Eğitim-Bir-Sen teşkilatları çalışmalarıyla üyesinden tam not almış teşkilatlardır. Üyemiz yine teşkilatımızın fedakarlığına şahit olacak. Sınava hazırlık kitabı sadece Eğitim-Bir-Sen üyelerine teşkilatımız aracılığı sunulacak ve Eğitim-Bir-Sen'e üye olmanın avantajı bir kez daha hissedilecek" dedi.
Sendikalarının Genel Merkezi tarafından da üyelere yönelik çalışmalar yapıldığını kaydeden Uçan, "Genel Merkezimiz aracılığıyla tüm üyelerimize hizmet sunmak amacıyla "Uzaktan Merkezi Eğitim" çalışmamız da devam ediyor. Okul yöneticiliği sınavlarında üyeye fark yaşatan sendika yine fark edilecek" diye konuştu. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Eğitim Bir-Sen Üyelerini 'Şube Müdürlüğü Sınavı'na Hazırlayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.