Eğitim Camiasından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eğitim Camiasından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti

Eğitim Camiasından Başkan Karakullukçu\'ya Tebrik Ziyareti

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde yüzde 65.5 gibi rekor bir oy oranıyla yeniden Arifiye Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Karakullukçu'ya eğitim camiası ziyaret etti.

03.04.2014 18:10

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde yüzde 65.5 gibi rekor bir oy oranıyla yeniden Arifiye Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Karakullukçu'ya eğitim camiası ziyaret etti.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ve Daire müdürlerinden oluşan bir heyet, Başkan İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu, "Eğitim camiasında uzun yıllar çalışmış, sizin içinizden biri olarak, bu mutlu günümde yaptığınız ziyaret beni çok mutlu etti. Beş yıllık belediye başkanlığımız süresince, 'En iyi yatırım geleceğe yapılan yatırımdır' düsturuyla, çocuklarımızın en modern sistemlerle eğitim yapabilmeleri için Kaymakamımız Mehmet Ünal'la birlikte tüm olanaklarımızı seferber ettik. Hamdolsun bunda da başarılı olduk. Bizim gayretlerimizle başlayan eğitim seferberliği, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılacak olan ve 10 bin öğrencinin eğitim göreceği Eğitim Kampüsü ile devam edecek. Yine Sağlık Park, Trafik Park ve Tema Park projelerimizi yeni dönemde hayata geçireceğiz. Bu zamana kadar adı Arifiye Öğretmen Lisesi ile eğitimde markalaşan Arifiye, yeni dönemde de Türkiye'de marka olmaya devam edecek. Siz değerli öğretim üyeleri ve hocalarımızla birlikte, genç, dinamik, donanımlı gençlerimizi yetiştirerek Aziz Türk milletinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli'de yaptığı açıklamada, "Siz eğitim camiasının başarılı öğretmenlerinden birisiniz. Ayrıca uzun bir dönem yönetici ve müfettiş olarak ta hizmet ettiniz. Belediye başkanlığına seçildiniz. Bu zor görevde de başarınızı bu görevde de sürdürdünüz. Yeni dönemdeki görevinizde de başarılar diliyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Camiasından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement