Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Bursiyer Sayısını Artırmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Bursiyer Sayısını Artırmak İstiyor

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Bursiyer Sayısını Artırmak İstiyor

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof.Dr.Sami İlker ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

12.07.2013 17:44

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof. Dr. Sami İlker ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

Manisa Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof. Dr. Sami İlker, 2011 yılının sonunda kurulan derneğin ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine burs verdiğini belirterek, "Geçen yıl 26 öğrenciye yemek bursu verdik. Şu anda da 35 öğrenciye burs veriyoruz. 8 öğrenciye öğle yemeği olarak öğrenci başına 50 lira da yemek bursu veriyoruz. İnşallah gelecek yıllarda öğrenci sayısını biraz daha artırırız diye ümit ediyorum. Verdiğimiz burslar da ağırlıklı olarak CBÜ'yü kapsıyor. Ayrıca Manisalı olup da dışarda okuyan öğrencilerimiz var. Burs verirken son derece tarafsız ve objektif olmaya çalışıyoruz" dedi.

Vali Savaş da ziyaretleri için teşekkür ederek, "Aslında artı değeri en yüksek yardım türü bu. Sizlerin bu yönde gayretini, çabasını yürekten kutluyorum. İnşallah bizler de sizlere yönlendirme yönü ile destek vermeye gayret edeceğiz. Vakıf üniversitelerinin vakıf bünyesinde dereceyle gelen öğrencilere burs sağladıklarını biliyorum. Kendi bünyesinde dernek veya vakıf aracılığı ile bunu taahhüt eden devlet üniversiteleri de var. Aslında bir yönde kalite yarışında bir adım öne geçme anlamında araçlardan biri" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Bursiyer Sayısını Artırmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement