Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'dan, Partilere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'dan, Partilere Teşekkür Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz\'dan, Partilere Teşekkür Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında milli birlik ve beraberlik gösteren siyasi partilere teşekkür ziyaretinde bulundu.

12.08.2016 18:19

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında milli birlik ve beraberlik gösteren siyasi partilere teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak AK Parti'yi ziyaret eden Başkan Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve yönetim kurulu tarafından ağırlandı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Elazığ'ın dik duruşu ve meydanlardaki coşkusu Başkomutanımızın talimatıyla 28. gününde sona erdiğini belirten Başkan Yanılmaz, "Bundan sonra da bulunduğumuz her yerde, kalplerimizde, gönüllerimizde davamızın, inancımızın savunucusu olacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, teşkilat ve belediyeler olarak et ve tırnak gibi olduklarını anımsatarak, 28 gün süreyle halkımızın her türlü ihtiyacına cevap veren Başkan Yanılmaz'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Yanılmaz, daha sonra, HÜDA-PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir ve Saadet Partisi İL Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nu ziyaret ederek, dik duruşları ve gösterdikleri milli birlik beraberlik için teşekkürlerini iletti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'dan, Partilere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement