Elazığ Belediyesi'nden Eski Belediye Başkanlarına Vefa - Son Dakika
Yerel

Elazığ Belediyesi'nden Eski Belediye Başkanlarına Vefa

Elazığ Belediyesi\'nden Eski Belediye Başkanlarına Vefa

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediye meclisinin de almış olduğu kararla, yaşamlarını sürdüren eski Elazığ belediye başkanlarının isimlerini parklara vermeye başladıklarını söyledi.

23.06.2013 14:49

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediye meclisinin de almış olduğu kararla, yaşamlarını sürdüren eski Elazığ belediye başkanlarının isimlerini parklara vermeye başladıklarını söyledi. İlk olarak Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan parka Elazığ'ın eski belediye başkanlarından Şükrü Kacar'ın ismi verildi.

İsim verme törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, eski Elazığ belediye başkanlarından Şükrü Kacar, eşi ailesi ve belediye başkan yardımcılarıyla, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve belediye birim müdürleri katıldı. Törende bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bugüne kadar hep vefat eden kişilerin isimlerinin bir yerlere verildiğini ama ilk kez kendileri döneminde Elazığ'ın yaşayan 3 eski belediye başkanının isminin Elazığ Belediyesi tarafından bir parka verildiğini kaydederek, "Bugün ilk olarak şehrimize eğitimci ve yazar kimliğinin yanı sıra belediye başkanı olarak da hizmet veren Şükrü Kacar hocamızın ismini vererek başladık. Kendisine daha nice sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum" dedi.

Başkan Selmanoğlu'nun ardından programda söz alan eski belediye başkanlarından Şükrü Kacar çok heyecanlı ve bir o kadar da mutlu olduğunu belirterek bağımsız girdiği seçim dönemindeki durum hakkında katılımcılara bazı hatırlatmalarda bulundu. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun çok güzel ve çok başarılı işlere imza attığını söyleyen Şükrü Kacar, ahde vefa duygusundan dolayı Başkan Selmanoğlu ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şükrü Kacar Parkı'nın kurdelesi Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, eski Elazığ belediye başkanlarından Şükrü Kacar ve eşiyle, Emniyet Müdürü Ayhan Buran tarafından kesildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Belediyesi'nden Eski Belediye Başkanlarına Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement