Elazığ'da 8 Bin 315 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da 8 Bin 315 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Elazığ\'da 8 Bin 315 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Pilot uygulaması tamamlanan Fatih Projesi kapsamında Elazığ’da 8 bin 315 tablet bilgisayar, düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

17.02.2014 16:41

Pilot uygulaması tamamlanan Fatih Projesi kapsamında Elazığ'da 8 bin 315 tablet bilgisayar, düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Fatih Projesi kapsamında Elazığ'da dağıtılacak tablet bilgisayarlar için tören düzenlendi. Elazığ'da tablet bilgisayar dağıtımı Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'ın katılımıyla Kaya Karakaya Anadolu Lisesi'nde törenle yapıldı. Törene Vali Koçak'ın yanı sıra Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, kurum müdürleri, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Vali Koçak dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, eğitim için önemli bir gün yaşadıklarını ifade ederek, proje kapsamında 8 bin 315 tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirileceğini vurguladı. Tablet bilgisayarların öğrencilerin bilgiye daha rahat ulaşmalarına katkı sağlayacağına inandığının altını çizen Vali Koçak, bilgi teknolojileri sektörünün sanılan aksine eğitime çok daha büyük oranda katkı sunduğunu kaydetti. Vali Koçak tablet bilgisayarların öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Tablet bilgisayar dağıtım töreninde ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da katıldığı tablet bilgisayar dağıtım töreni de okulun toplantı salonunda sinevizyon gösterimiyle canlı olarak aktarıldı.

Tören sonunda öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarları teslim edildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da 8 Bin 315 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement