Elazığspor'un Başkanlığına Selçuk Cengiz Öztürk Seçildi - Son Dakika
Yerel

Elazığspor'un Başkanlığına Selçuk Cengiz Öztürk Seçildi

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Elazığspor'da genel kurulda başkanlığa iş adamı Selçuk Cengiz Öztürk seçildi.

04.01.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da genel kurulda başkanlığa iş adamı Selçuk Cengiz Öztürk seçildi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen genel kurulda, divanın oluşmasının ardından faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup ibra edildi. Genel kurulda verilen bir önergeyle yönetim kurulunun en fazla 17, yedek üyelerin ise 8 kişiden oluşmasını öngören 22. madde, yönetim kurulu üyelerinin en fazla 24, yedek üyelerin ise 10 kişi olabilmesi yönünde değiştirildi.

Genel kurulda daha sonra yapılan yönetim kurulu seçiminde tek aday olan kayyum heyeti başkanı iş adamı Selçuk Cengiz Öztürk, kullanılan 76 oyun tamamını alarak başkanlığa seçildi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, seçimin ardından yaptığı konuşmada, 30 Kasım 2011'de yönetim kuruluyla birlikte istifa eden eski başkan Akın Şatıroğlu'na verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

Kulübü Selçuk Öztürk'e teslim etmenin güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Selmanoğlu, "Çünkü Elazığspor'un emin ellerde olması gerekir. Güzel, kılı kırk yararak yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Şimdiye kadar ki yöneticilerimiz de aynı duyguları paylaştılar ve bir yere taşımak için uğraştılar biz buna inanıyoruz. Hiç kimse başarısız olayım diye yönetime talip olmaz. Herkes güzelliği tatma, konum itibariyle en güzelini yapabilme mücadelesi, azmi, çabası içinde oldu" dedi.

Eski başkan Şatıroğlu'nun göreve geldiğinde kulüp tesislerindeki çim makinesine mazot olmadığını, futbolcuların kahvaltısının bulunmadığını, bu şartlarda göreve talip olup takımı bugünlere getirdiğini vurgulayan Selmanoğlu,

"Bu kadar dar günlere girmişti Elazığspor. O günlerden kurtarmak bizim vazifemiz. Bugüne kadar tüm yönetimlerle beraber olduk. Gelecek yöneticilerle de tabi ki beraber olacağız. Onursal başkan, sıkıntıları giderme, ortak akıl oluşturma noktasında Selçuk başkana yardım edeceğiz. Çünkü biz bu işin hizmetkarıyız. Biz belediye başkanı olarak her türlü görevi yapabilmek için seçildik, geldik" diye konuştu.

-Başkan Öztürk-

Başkanlığa seçilen Selçuk Cengiz Öztürk ise delegelere teşekkür etti. Bilançolarla ilgili bilgi veren Öztürk, 1 aydır tüm resmi kurumlara borç konusunda yazılar yazdıklarını, piyasa borçlarını araştırdıklarını belirterek, 31 Aralık 2011 itibariyle devraldıkları borcun 21 milyon 169 bin 265 lira olduğunu açıkladı.

Öztürk, sezonun ikinci yarısından sezon sonuna kadar da tahminen 6 milyon 850 bin liraya ihtiyaç olacağını belirterek, kulübün ekonomik olarak iyi bir noktada bulunmadığını kaydetti.

Önceki yönetim kurulunun içinde olan biri olarak 31 Aralık 2011 tarihi itibariyle kulübe verdiği rakamı da açıklamak istediğini belirten Öztürk,

"Lütfen küstahlık algılamayın. Basına, kayıtlara geçsin. Yarın şu oldu, bu oldu... Lütfen, en midemin bulanacağı konu budur, kimse arkamızdan bir şey konuşmasın. Her aylık yönetim kurulumuzda, tüm yönetim kurulumuza ayın 1 ve 30'u arasındaki kasa raporlarını vereceğiz. Herkes bize hesap sorabilir alnımız açık" dedi.

Öztürk, Elazığspor'u yüceltmek, ellerinden gelenin en iyisi yapmak için mahcup olmamak gayretiyle tüm güçlerini göstereceklerinden kimsenin şüphesinin olmamasını istedi.

Selçuk Cengiz Öztürk'ün yönetim kurulunda Ayhan Bakar, Burhan Şener, Burhan Taneli, Cafer Çakı, Ekrem Yılmaz, Erdal Yılmaz, Gökhan Önal, Halil Akpınar, İbrahim Hulusi Hekimoğlu, Korkut Şerifoğulları, Kubilay Kaya, Mehmet Kaya, Zafer Yetiş, Meltem Hekim, Murat Ertürk, Nazmi Yıldız, Necmettin Arslan, Sami Gülaçtı, Sedat Acar, Selami Öztürk, Şerafettin Yıldırım, Vedat Borulday ve Yüksel Aydın bulunuyor.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor'un Başkanlığına Selçuk Cengiz Öztürk Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement