Elbistan'da Öğrenciler Tabletlerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da Öğrenciler Tabletlerini Aldı

Elbistan\'da Öğrenciler Tabletlerini Aldı

Ülke genelinde uygulanan ‘Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi’ (FATİH Projesi) kapsamında, Elbistanlı öğrenciler ve öğretmenler, tabletlerini teslim aldı.

17.03.2014 17:14

Ülke genelinde uygulanan 'Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi' (FATİH Projesi) kapsamında, Elbistanlı öğrenciler ve öğretmenler, tabletlerini teslim aldı.

Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törenle, ilçe protokolünün elinden tabletlerini alan öğrenciler, bu teknoloji sayesinde çalışmalarını daha kolay gerçekleştireceklerini söylediler.

Tablet dağıtım töreninde konuşan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, öğrencilerin bu sistem sayesinde eğitimlerini daha kaliteli hale getireceklerini ifade ederek, "Öğrencilerimiz adına güzel günlerden birini daha yaşıyoruz. 10 gün önce yaklaşık 30 öğretmenlerimize tabletlerini vermiştik. Bugünde bin 860 tablet bilgisayarı, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dağıtacağız. İmam hatip Lisemizde 760 tablet bilgisayarı öğrencilerimize takdim ettik. Bu noktada özellikle öğrencilerimizin eğitiminde çok önemli faydalar sağlayacağına inanıyorum. Öğrenci arkadaşlarımız bu tablet bilgisayarlarla eğitim ve öğretimlerini daha kaliteli hale getirecekler. Bu projenin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tören Kaymakam Akkoyun ile birlikle, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Faik Türk ve okul müdürleri, öğrencilere tablet bilgisayarlarını takdim etmesiyle sona erdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbistan'da Öğrenciler Tabletlerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement