Kahramanmaraş Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) hazırladığı proje çerçevesinde, Elbistan'da turizm sektöründe faaliyet gösteren personele yönelik hijyen konusunda seminer verildi.
2011 yılı teknik destek programı kapsamında başarılı bulunan 104 projeden biri olan hijyen eğitimi çerçevesinde, DOĞAKA ile Kahramanmaraş Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, il genelindeki turizm sektörüne yönelik hijyen eğitimi veriliyor.
Otel Grand Elbistan'da düzenlenen seminere katılan Turizm Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Şefik Naci Adalılar, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Semih Gemci ve Şef Ökkeş Gökçen, otel ve turizm sektöründeki işletmelerde görev yapan personele hijyen eğitimi verdiler.
Şefik Naci Adalılar, düzenlenen eğitim programı ile turizm sektöründeki hizmetlerin daha hijyenik ve kaliteli olmasının amaçlandığını söyledi.
- KAHRAMANMARAŞ
Son Dakika › Yerel › Elbistan'da Turizm Personeline Hijyen Eğitimi Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?