EMD İzmir Şubesinde Görev Dağılımı - Son Dakika
Yerel

EMD İzmir Şubesinde Görev Dağılımı

EMD İzmir Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulunda seçilen yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yaptı.

27.02.2014 10:10  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi'nin, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü yaptığı 4. Olağan Genel Kurulu'nda seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yaptı.

Hicran Özdamar, EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilirken, başkan vekilliklerini Kutay Gürocak ve Murat Ervin yürütecek. EMD'de Ahmet Buğra Tokmakoğlu Genel Sekreter, Murat Demircan ise saymanlık görevini üstlendi. Ayşegül Güneysu ve Şeyda Gümüş yönetim kurulu üyesi olarak görev yapavak.

Derneğin ilk kadın baykanı Hicran Özdamar, üyelerin mesleki gelişimlerini arttırmaya yönelik çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, "Bu yıl 25. kuruluş yılını kutlayacağımız EMD İzmir Şubesi'ni bölgesel bir aktör haline getirmek amacıyla güçlendirerek Ege'ye açılacağız. Etik ve evrensel değerlerden taviz vermeden kurumsal itibarı gerçekleştireceğimiz projelerle daha da ileriye götüreceğiz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel EMD İzmir Şubesinde Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement