Emetli Öğrenciler Polonya'da - Son Dakika
Yerel

Emetli Öğrenciler Polonya'da

Emetli Öğrenciler Polonya\'da

Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Gazi Emet Ortaokulu öğrencileri, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın düzenlediği ’Hayat Boyu Öğrenme’ programı kapsamında, Polonya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

29.05.2015 16:38

Kütahya'nın Emet ilçesinde bulunan Gazi Emet Ortaokulu öğrencileri, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın düzenlediği 'Hayat Boyu Öğrenme' programı kapsamında, Polonya'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Alınan bilgiye göre, Belçika, Litvanya, Polonya'da bulunan okullar ile Türkiye'den Gazi Emet Ortaokulu'nun ortaklaşa düzenledikleri ve Avrupa Birliği tarafından 23 bin Euro hibe ile desteklenen 'Avrupa'da düğünümüz var' projesi kapsamında, tüm okul öğrencileri diğer ülke okullarını ziyaret ederek farklı kültürleri, farklı yaşam tarzlarını yerinde inceleme imkanı buluyor.

Proje kapsamında, 4 öğretmen ve 6 öğrenciden oluşan Gazi Emet Ortaokulu ekibi, Polonya'nın Lodz şehrinde bulunan Marszalka Jozefa Pilsudskiego okulunu ziyaret etti.

Gazi Emet Ortaokulu Müdürü Hüseyin Güler yapılan ziyaretin öğrenciler açısından çok yararlı geçtiğini söyledi. Güler, "Proje aktiviteleri sayesinde öğrencilerimiz projenin konusu olan Polonya düğün gelenekleri ile Polonya kültür ve tarihini merkezinde gördüler. Biz eğitimcilerde Polonya eğitim sistemini yerinde incelme fırsatı bulduk. Bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan tüm Polonyalı yetkililere çok teşekkür ediyorum" dedi.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emetli Öğrenciler Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement