Emniyet Müdürlüğü'nden Öğrencilere Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürlüğü'nden Öğrencilere Anlamlı Yardım

Emniyet Müdürlüğü\'nden Öğrencilere Anlamlı Yardım

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Yetim Ve Öksüzlerimizi 23 Nisanda Sevindirelim" Projesi kapsamında yardım dağıtıldı.

05.05.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Yetim ve Öksüzlerimizi 23 Nisanda Sevindirelim" Projesi kapsamında yardım dağıtıldı.

Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların bu mutluluklarına ortak olunması amacıyla Gaziantep'te bulunan 5 bin civarındaki öksüz ve yetim çocuğa, maddi durumları kısıtlı 2 bin çocuğun okullar vasıtasıyla tespiti yapılarak Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın onayı ve Öksüz ve Yetim Çocukları Koruma Derneği Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlıkların desteği, Tema Mağacalık (LCW) katkılarıyla çocuklara içerisinde hırka, pantolon, gömlek ve ayakkabı bulunan hediye paketleri TDP Polisleri tarafından ev ziyaretleri yapılarak hediyeleri verildi.

Ayrıca, projemizde bulunan 2 bin öğrenci içerisinden en başarılı 18 öğrenciye hediyeleri Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın ile İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süheyla Gezer'in katılımları ile düzenlenen etkinlikte verildi.

Burada açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, öğrencilere yaptığı konuşmada, "Yeter ki siz derslerinizde başarılı olun biz her zaman arkanızdayız ve sizlere desteğe hazırız, devletimiz her zaman yanınızda bunu unutmayın" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürlüğü'nden Öğrencilere Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement