Emniyetin Bilgilendirme Toplantıları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Emniyetin Bilgilendirme Toplantıları Sürüyor

Emniyetin Bilgilendirme Toplantıları Sürüyor

İncesu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Ayfer-İsmail Şahbaz İlköğretim Okulu 8.sınıflarına yönelik "Okulda Şiddeti Önleme" konulu görsel bilgilendirme semineri yapıldı.

10.05.2013 17:39

İncesu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Ayfer-İsmail Şahbaz İlköğretim Okulu 8. sınıflarına yönelik "Okulda Şiddeti Önleme" konulu görsel bilgilendirme semineri yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, okulun konferans salonunda 3 öğretmen, 120 öğrenciye "Okulda Şiddeti Önleme" konulu görsel bilgilendirme semineri yapıldığı, öğrenciler arasındaki "Zorbalık", "Zorbalığın Sebepleri" ve "Zorbalığa Karşı Neler Yapılabileceği" konusunda gerekli bilgilendirmelerin yapılarak, öğrencilerin enerjilerini daha yapıcı biçimde kullanmalarını sağlamak için boş zamanlarında daha fazla sportif faaliyetlerde bulunmaları konusunda Okul İdarecilerine ve öğrencilerine önerilerde bulundu.

Öte yandan, İncesu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Trafik Haftası münasebetiyle, Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu'nda 2 öğretmen ve 70 öğrenciye, "Trafikte Yayaların Uyması Gereken Kurallar, Emniyet Kemerinin Önemi ve Teşkilatımızın Tanıtımı" konulu görsel bilgilendirme semineri verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetin Bilgilendirme Toplantıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement