Emniyetten Öğrencilere Bisiklet Hediyeleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Emniyetten Öğrencilere Bisiklet Hediyeleri Sürüyor

Emniyetten Öğrencilere Bisiklet Hediyeleri Sürüyor

“Polis Amca Benimde Bisikletim Olsun” kampanyası kapsamında 100 çocuğa bisiklet dağıtan İzmir Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, kampanya süresince bisiklet alamayan minik Ekrem’e bir bisiklet daha temin etti.

06.11.2015 12:16

"Polis Amca Benimde Bisikletim Olsun" kampanyası kapsamında 100 çocuğa bisiklet dağıtan İzmir Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, kampanya süresince bisiklet alamayan minik Ekrem'e bir bisiklet daha temin etti.

İzmir Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz aylarda başlattığı "Polis Amca Benimde Bisikletim Olsun" kampanyası kapsamında 100 çocuğa bisiklet dağıttı. Ekipler, kampanya süresince bisiklet alamayan minik Ekrem'e bir bisiklet daha temin etti. Ekrem'in bisikletini Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya teslim etti. Hayaline kavuşan küçük Ekrem'in sevinci görülmeye değerdi. Polis amcalarına teşekkür eden Ekrem, bisikletine güle oynaya bindi.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, "Çocuk sevindirmek kadar güzel bir şey yoktur. Onların mutluluğunu görmek bizim için mutlulukların en güzelidir. Çocuklarımız için yapılacak bu tür faaliyetlerin devam edeceğiz. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarla çeşitli etkinliklerde beraber olup onların polis amcalarına karşı güvenlerini artıracak ve her zaman yanlarında olduklarını hissettireceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetten Öğrencilere Bisiklet Hediyeleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement