En Başarılı Sokak Çalgıcısı İçin Bir Adım Kaldı - Son Dakika
Yerel

En Başarılı Sokak Çalgıcısı İçin Bir Adım Kaldı

En Başarılı Sokak Çalgıcısı İçin Bir Adım Kaldı

Ankara Emek Rotary Kulübü'nün düzenlediği "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması" yarışması yarı finali, sanatsal etkinlikleriyle de dikkat çeken Taurus AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

03.05.2014 12:14

Ankara Emek Rotary Kulübü'nün düzenlediği "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması" yarışması yarı finali, sanatsal etkinlikleriyle de dikkat çeken Taurus AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Profesyonel ruhlu amatör müzisyenlerin performansları büyük beğeni toplarken, jüri finale kalacak grubu belirlemede oldukça zorlandı.

Büyükşehirlerin merkezi caddelerinde görmeye alıştığımız sokak sanatçıları bu kez birbirlerine rakip oldu. Köşe başlarındaki yerlerinden kopup harekete geçen müzisyenler, Ankara'nın yeni yaşam merkezi Taurus AVM'de buluştu. Birbirinden farklı kültürlere sahip gizli yetenekler, Taurus AVM çatısı altında "Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması" ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Taurus AVM misafirleri, farklı ülke ve mekanlarda yeteneklerini sergileyen çok sayıda müzisyeni bir arada dinleme olanağı yakaladı. Yarışmada, onlarca başvurudan 15 Nisan'da yapılan ön elemeler sonrası seçilen 8 grup yarı final performansı sergiledi.

Yarı finali başarıyla tamamlayan "Çalgıcı Gurmeler", "Troubadour", "İranmehr", "Ata Yıkar" ve "Paradise" müzik grupları Zakkum konseri eşliğinde gerçekleşecek finalde yarışma sansını yakaladı.

14 Haziran akşamı Taurus AVM'de gerçekleşecek finalde, birinci olan müzisyen 3 bin TL para ödülünün yanı sıra Zakkum ile birlikte sahne alma şansı da elde edecek. Yarışmada, ikinci 2 bin TL, üçüncü olacak müzisyen de bin TL ödüle sahip olacak.

Etkinliğe katılan Taurus AVM yatırım ortaklarından Yunus Ensari, yetenekli olmalarına rağmen yeteneklerini sergileme fırsatı bulamayan genç müzisyenlere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Başarılı Sokak Çalgıcısı İçin Bir Adım Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement