Endülüs'te 7 Gün - Son Dakika
Yerel

Endülüs'te 7 Gün

Endülüs\'te 7 Gün

Kutlukent 80.Yıl İlköğretim Okulu, Avrupa Birliği destekli okul ortaklıkları kapsamında, bir yurt dışı ziyareti daha gerçekleştirdi.

08.06.2012 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu, Avrupa Birliği destekli okul ortaklıkları kapsamında, bir yurt dışı ziyareti daha gerçekleştirdi.

İspanya'nın koordinatör olduğu projede, bileteral (ikili) olarak gerçekleştirilen toplantı, İspanya'nın Anlucia eyaleti, Rota şehrinde yapıldı. Toplantıya katılan 10 öğrenci, konuk olduğu, I.E.S. Arroyo Hondo Okulu öğrencileri ile birbirinden verimli etkinlikler gerçekleştirdi.

Endülüs (Andalucia) bölgesinde, Sevilla, Cadiz adası ve Jeres'in tarihi ve muhteşem eski şehir mimarisi ile tanışan öğrenciler, konuk oldukları okulun öğrencileriyle birlikte Jeres Hayvanat Bahçesi'nde de eğlendirirken öğreten iki farklı eğitim etkinliği gerçekleştirdiler.

"Global Girişimcilik" konusunda yapılmakta olan bu projede, şehir turizminin incelenmesinin yanı sıra dünyaca ünlü iki içecek fabrikası da ziyaret edildi.

Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu, bu toplantıya katılan on öğrenciyle birlikte, projenin ilk yılında 13 öğrenci hareketliliği gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza attı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Endülüs'te 7 Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement