Engelli Miniklerin Ehliyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Engelli Miniklerin Ehliyet Sevinci

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, engelli minikler için trafik kurallarını öğrenebildikleri, test sürüşleri yapabildikleri ve sonunda temsili olarak ehliyet almaya kazandıkları “Minik Sürücüler” etkinliğini Pelican AVM’de gerçekleştirdi.

15.05.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, engelli minikler için trafik kurallarını öğrenebildikleri, test sürüşleri yapabildikleri ve sonunda temsili olarak ehliyet almaya kazandıkları "Minik Sürücüler" etkinliğini Pelican AVM'de gerçekleştirdi. Otizmli ve fiziksel engeli olan çocukların katıldığı etkinlik 2 gün boyunca devam etti.

Engelliler Haftası nedeniyle haftayı bir dolu etkinlik ile geçiren ve engelsiz yaşama vurgu yapan Beylikdüzü Belediyesi, sosyal boyuttaki projeleriyle engelli konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Pelican AVM'de düzenlediği 100'e yakın engelli çocuğun katıldığı etkinlikte, minikler engelsiz çocukların da katılımı ile birlikte trafik kurallarını öğrendi. Akülü arabalarla kendilerine çizilen yolda araba kullanan minikler; yeşilde geçmeyi, kırmızıda durmayı tecrübe etti. Eğitimden sonra temsili şekilde kendilerine verilen ehliyetleri de büyük bir mutluluk ile aldı.

Engelli miniklerin dikkatini geliştiren, özgüven kazandıran, onların trafiğe karşı daha duyarlı hale gelmesini sağlayan bu etkinlik kuralları öğretirken çocukları hem eğlendirdi hem de bilinçlendirdi. Alanı ziyaret eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Turan ve Sağlık İşleri Müdürü Fatma Hoşgöz çocuklarla hoşça vakit geçirdi, onlarla sohbet etti ve hak ettikleri ehliyetler için minikleri tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Miniklerin Ehliyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement