Engelli Öğrencilere Haftada 2 Gün Spor Yaptırılacak - Son Dakika
Yerel

Engelli Öğrencilere Haftada 2 Gün Spor Yaptırılacak

Gürsu'da "Engellilere Engelsiz Bir Yaşam" sloganıyla başlatılan etkinlik kapsamında, engelli öğrencilere haftada iki gün spor yaptırılacak.

30.12.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu'da "Engellilere Engelsiz Bir Yaşam" sloganıyla başlatılan etkinlik kapsamında, engelli öğrencilere haftada iki gün spor yaptırılacak.

Gürsu'da, engelli öğrencilere engelsiz alanlar oluşturmak, topluma adaptasyonlarındaki zorlanmalarını önlemek, bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla  "Engellilere Engelsiz Bir Yaşam"  sloganıyla sportif etkinlik başlatıldı.

Kaymakamlık öncülüğünde İlçe Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyaz Okyanus Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle başlatılan etkinlik kapsamında, Gürsu'da çeşitli okullarda okuyan ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrencilere haftada iki gün spor yaptırılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görevli antrenörler ve gençlik lideri eşliğinde farklı branşlarda spor yapacak öğrenciler başarı durumlarına göre ödüllendirilecekler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Öğrencilere Haftada 2 Gün Spor Yaptırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement