Engelli rampası önüne araç bırakan sürücüye tepki - Son Dakika
Yerel

Engelli rampası önüne araç bırakan sürücüye tepki

Van'da bir bedensel engelli genç, aracını engelli rampası önüne bırakan sürücüye tepki göstererek Cumhuriyet Caddesi'ni trafiğe kapattı. Genç, sürücülerin uzun süreli ikna çabaları sonucunda yolu tekrar trafiğe açtı ve herkesin birbirlerinin haklarına saygı duyması gerektiğini vurguladı.

09.12.2023 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Van'da bilinçsiz sürücülere kızan engelli genç caddeyi trafiğe kapattı

VAN - Van'da bir sürücünün aracını engelli rampası önüne bırakmasına kızan bedensel engelli genç, caddeyi trafiğe kapattı.

Edinilen bilgilere göre olay, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Akülü tekerlekli sandalye ile karşıdan karşıya geçmek isteyen bedensel engelli genç, bir sürücünün aracını engelli rampasına park etmesi nedeniyle yolun ortasında kaldı. Bu olaya kızan engelli genç, şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesini trafiğe kapattı. Yolun ortasında duran genç, araçlarını geçişine müsaade etmedi. Sürücülerin uzun süreli ikna etme çabaları sonucunda engelli genç, yolu tekrar trafiğe açtı. Amacının bilinçsiz davranan sürücülere gereken cevabı vermek olduğu, bu durumun bir daha yaşanmaması için herkesin birbirlerinin haklarına saygı duyması ve gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği ifade edildi.

Engelli rampası önüne araç bırakan sürücüye tepki
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli rampası önüne araç bırakan sürücüye tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement