Engelli Şampiyonlardan Bodrum Kaymakamına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelli Şampiyonlardan Bodrum Kaymakamına Ziyaret

Engelli Şampiyonlardan Bodrum Kaymakamına Ziyaret

18-22 Temmuz tarihlerinde Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan işitme engelli sporcu Ümit Özçevik ve Türkiye Kick Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular Kaymakam Dr Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.

03.08.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18-22 Temmuz tarihlerinde Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan işitme engelli sporcu Ümit Özçevik ve Türkiye Kick Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular Kaymakam Dr Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 18-22 Temmuz tarihlerinde Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan işitme engelli milli sporcu Ümit Özçevik ve Sakarya'da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularla Bodrum Kaymakamlık Makamında bir araya geldi. Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu ile birlikte gelen sporcular Kaymakam Dr. Gödekmerdan'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu sporcuların çalışmalarını ve turnuvalarda yaşananlar hakkında bilgiler verdi. Uzunlu'lu Kaymakam Dr. Gödekmerdan'a bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan; "Gerçekten güzel başarılar gösterdiniz. Dünya şampiyonu olmak tabi güzel bir duygu tebrik ediyorum sizi. Hocalarınızı ailelerinizi tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da hem Bodrum'u hem Türkiye'mizi temsil eder güzel başarılar kazanırsınız. Bunu yapacağınızdan eminim. Yeter ki isteyin, çalışın başarılı olmamak için hiçbir sebep yok" dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan İşitme Engelli Dünya Şampiyonu sporcuya çeyrek altın, diğer sporculara da çeşitli hediyeler takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Şampiyonlardan Bodrum Kaymakamına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement