Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğince, Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.
Isparta Devlet Hastanesi konferans salonundaki programa, Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Osman Aydın, Altınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, görme engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Aydın, kamu hastanelerinde engelliler için düzenlemeler yapılırken, engelli dernekleriyle sürekli fikir alışverişi yaptıklarını belirtti.
Engelsiz hastaneler oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Aydın, "Engelliler Haftası dolayısıyla braille alfabesi ile hastanemizi ve sağlık hizmetlerini tanıtan broşürler hazırladık. Görme engelli vatandaşlar, bu broşürlerle hastanemiz hakkında bilgi sahibi olabilecek" dedi.
Er de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini engelli dostu bir kurum ilan ettiklerini söyledi.
Engelliler için duyarlı olunması gerektiğini vurgulayan Er, hassasiyet gösterilmezse ne yönetmelik ne de kanunların önemi olacağını kaydetti. - Isparta
Son Dakika › Yerel › Engelliler Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.