Antalya Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki Engelliler Haftası'nı şenlikle kutladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki engelli sanat atölyesi kursiyerleri ile Büyükşehir Belediyesi Özgür Yaşam Grubu üyesi engelliler ve ailelerinin, Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu'ndaki Engelli Şenliği'ne yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın engellileri önemsediğini ve sorunlarıyla özel olarak ilgilendiği ifade edilen açıklamada, büyük coşkuya sahne olan şenlik kapsamında 80 engelli bireyin yıl boyunca öğrendikleri müzik, ritim, dans, drama çalışmalarını izleyenlerle paylaştığı kaydedildi.
Açıklamada, son 3 yılda engelli dostu otobüsler, engelsiz caddeler, Çıplaklı Engelli Rehabilitasyon Merkezi, engelsiz taksi, Engelli Danışma Merkezi ve sesli kütüphane gibi özel çalışmalar yapıldığı kaydedildi.
- ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Engelliler Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.