Engelliler İçin Sokak Şenliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelliler İçin Sokak Şenliği

Engelliler İçin Sokak Şenliği
09.05.2012 13:23

Adana'nın merkez ilçe Çukurova Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla 15 Mayıs Salı günü Sokak Şenliği düzenleyecek.

Adana'nın merkez ilçe Çukurova Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla 15 Mayıs Salı günü Sokak Şenliği düzenleyecek.

Çukurova Belediyesi Başkanı Yıldıray Arıkan, yaptığı açıklamada, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenecek olan Sokak Şenliği'ne tüm Adanalıları davet etti. Kenan Evren Bulvarı'ndaki Toros Kapalı Semt Pazarı'nda yapılacak olan şenlikte dans ve folklor gösterileri ile müzik dinletisi ve çeşitli yarışmalar olacak.

Engelliliğin, yalnızca engellilerin ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir sorun olduğunu belirten Arıkan, "Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatlarını kolaylaştıracak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak tüm koşul ve imkanların oluşturulması öncelikli görevlerimizdir" dedi.

Başkan Arıkan, engelliler için çeşitli projeler hazırladıklarını ve yakın zamanda bu projeleri de hayata geçireceklerini açıkladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler İçin Sokak Şenliği - Son Dakika


Advertisement