Engellilere Meclis Üyeliği İçin Başlatılan İmza Kampanyasına Ali Bakan'dan Destek - Son Dakika
Yerel

Engellilere Meclis Üyeliği İçin Başlatılan İmza Kampanyasına Ali Bakan'dan Destek

Engellilere Meclis Üyeliği İçin Başlatılan İmza Kampanyasına Ali Bakan\'dan Destek

Malatya'da engelli bir belediye meclis üyesi olması için başlatılan imza kampanyasına AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Avukat Ali Bakan'dan destek geldi.

27.09.2013 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da engelli bir belediye meclis üyesi olması için başlatılan imza kampanyasına AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Avukat Ali Bakan'dan destek geldi.

Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi tarafından Soykan Meydanı'nda, engelli bir belediye meclis üyesi olması için başlatılan imza kampanyasına gidip imza atarak destek veren Avukat Ali Bakan, "Bilindiği gibi Malatya, 2014 Mart seçimiyle birlikte büyükşehir oluyor. Büyükşehir olmasıyla birlikte büyük şehre yakışır, demokratik bir seçim olması tabidir. Burada en büyük destek sivil toplum kuruluşlarından gelecektir. Malatya'daki engelli kardeşlerimiz güzel bir organizasyon gerçekleştirip, büyük şehir meclisinde bir engelli kardeşimizin bulunması için imza kampanyası başatmışlar. Canı gönülden destek veriyoruz. Bu konuda aday adayımız Naile hanımı da sonuna kadar açıkça destekliyoruz. Malatya'da 69 bin civarında engelli kardeşimiz bulunmaktadır. Nüfus olarak da baktığımızda mecliste temsil edilmeleri tabidir" dedi.

Bakan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Malatya'daki engelli kardeşlerimizle önemli bir toplantı gerçekleştirdiğimizde, engelli kardeşlerimizin rahat yaşayabilecekleri ortamları, sosyal donatı alanları ve çevre düzenlemeleri yapılması gerektiğini söylemiştik. Engellilerin önündeki engellerin kaldırılmasını arzu ediyoruz."

Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi Genel Sekreteri Naile Altuntaş ise imza kampanyasına katılıp destek veren Ali Bakan'a teşekkür ederek, "Biz de kendisini destekliyoruz. Allah, çıktığı bu yolda muvaffak eder inşallah. Bizi destekleyen herkesi imza kampanyasına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilere Meclis Üyeliği İçin Başlatılan İmza Kampanyasına Ali Bakan'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement