Erciş'te 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erciş'te 23 Nisan Coşkusu

Erciş\'te 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi deprem bölgesi Van'ın Erciş ilçesinde de coşku ile kutlandı.

23.04.2012 13:02

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi deprem bölgesi Van'ın Erciş ilçesinde de coşku ile kutlandı.

Kutlamalar İlçe Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Büstü'ne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Buradaki törenlere Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Erciş Belediye Başkan Vekili Nurettin Marufoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Erciş Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ercan, kamu kurum amirleri, oda, dernek ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Buradaki törenlerin ardından, Eski Hükümet Konağı önünde yapılan törenlere geçildi. İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol ile Erciş Belediye Başkan Vekili Nurettin Marufoğlu çocukların bayramını kutladı. Kutlamalar öğrencilerin şiir okuması ve çeşitli gösterilerinin ardın geçit töreni ile sona erdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement