Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Kayseri Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden 56 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

18.06.2014 17:07

Kayseri Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden 56 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde 56 öğrenci mezun oldu. Törene Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Keleş, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hasan Yetim, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende konuşan İhsan Keleş " Fakültemizin 15. Mezuniyet törenine katılımlarınızdan dolayı, teşekkür ediyorum. Erciyes Üniversitesi Veterinerlik eğitim öğretim kalitesini Avrupa standartlarına ulaştırmak ve bu alanda aktif bir fakülte olabilmektir. Sayın veliler evlatlarınızı bize beş yıl önce emanet ettiniz. Bizde aldığımız evlatlarınızı veteriner hekim olarak size telsi ediyoruz.Bu süre zarfında çocuklarınıza her türlü katkıyı ve desteği sağladınız. Öğrencilerimiz emeklerinizi boşa çıkarmadılar. Siz anne babalara şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren genç meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim " Önce ailelere çocuklarına verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Onların haklı gururunu yaşıyorlar. Bu güzel günlerinde burada oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Veterinerlik Fakültesi Okul birincisi Murat Tosun " Bize bugünlere getiren, emeği geçen ailelerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ederim buralara gelmek için gerçekten çok çalıştık ve sonunda mezun olduk. Mutluyum, mesleğimi en iyi şekilde icra edeceğim. Mezun olan arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Mezuniyet töreni keplerin havaya atılmasıyla son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement