Erdal Demir'den Adaylık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Erdal Demir'den Adaylık Açıklaması

Erdal Demir\'den Adaylık Açıklaması

CHP'den Karabük Belediye Başkan adaylığı noktasında adı geçen Erdal Demir, son yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut il ve ilçe yönetimi ile seçime girmeyeceğini açıkladı.
Erdal Demir, son günlerde CHP Karabük Belediye Başkan adaylığı ile...

05.12.2013 15:19

CHP'den Karabük Belediye Başkan adaylığı noktasında adı geçen Erdal Demir, son yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut il ve ilçe yönetimi ile seçime girmeyeceğini açıkladı.

Erdal Demir, son günlerde CHP Karabük Belediye Başkan adaylığı ile ilgili Dursun Altıparmak'ın ismi sıkça geçmeye başladığını söyleyerek, " Bu konuyla ilgili İl Başkanımız Bayram Karadağ ve Merkez İlçe Başkanımız Serkan Adabaş bana herhangi bir bilgi vermedi.

Gerek il, gerekse merkez ilçe başkanına partimin Karabük'teki durumunun ortada olduğunu ve partime sahip çıkma adına aday olabileceğimi, benden daha iyi bir isim varsa o isim üzerinde hep beraber çalışabileceğimizi daha önceki günlerde belirtmiştim. Her ikisi de adaylığımdan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. Ardından benim arkamdan iş çevirir gibi Dursun Altıparmak ile irtibata girerek, onun adaylığı üzerinde çalışma yaptılar. Bana Dursun Altıparmak'ın adaylığını düşündüklerini söyleseler, onlardan önce Dursun beye gider ve onu ikna etmeye çalışırdım. Ama sinsi, sinsi arkamdan iş çevirmelerine çok bozuldum. CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığım söz konusu olursa, güvenin ortadan kalktığı bir teşkilatla çalışmam söz konusu olamayacaktır. Dursun Altıparmak'ın samimiyetine de inanmıyorum artık. AK Partililerin planı olduğu yönündeki söylentileri de dikkate alıyorum. Benim arkamdan böyle bir iş çeviren ve AK Partililerin planını adeta uygulamaya sokmaya çalışan CHP Karabük İl ve Merkez İlçe Başkanı ile seçimlere girmeyi istemiyorum.

Bugün, yarın Parti Genel Merkezine giderek, Genel Başkan Yardımcımız Adnan Keskin ve mümkün olursa da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacağım. Bu görüşmelerden sonra da yol haritamı çizeceğim" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdal Demir'den Adaylık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement