Erdemli Belediyesi'nin Asfalt Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nin Asfalt Çalışması Sürüyor

Erdemli Belediyesi\'nin Asfalt Çalışması Sürüyor

Erdemli Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

21.12.2016 14:23

Erdemli Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Erdemli Belediyesi tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarının, Adnan Menderes Mahallesi'nde sürdüğü bildirildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son dönemlerde sıcak asfalta ağırlık verdiklerini söyledi. Görevde oldukları son 7 yıl içerisinde 700 bin metre asfalt yol, 500 bin metrekare de parke yol ve kaldırım yaptıklarını hatırlatan Tollu, bu anlamda Erdemli rekoru kırdıklarını vurguladı.

Erdemli'nin en büyük asfalt ve parke hizmetinin kendi dönemlerinde verildiği ifade eden Tollu, 2014 yılından sonra uygulanan yeni büyükşehir yasasıyla birlikte kendilerine mahalle olarak bağlanan belde ve köylerin de bu anlamda bu hizmetlerden nasibini fazlasıyla aldıklarının altını çizdi. Özellikle köy ve beldelerde bu konuda büyük bir özlem olduğunu kaydeden Tollu, şu ana kadar yaptıkları çalışmalarla bu özlemi büyük ölçüde giderdiklerini, bundan sonrası için de daha çok hizmet götüreceklerini söyledi.

Yol konusunun bir medeniyet olduğu vurgusu yapan Tollu, "Yol olmadan hiçbir şey olmaz. Diğer hizmetlerin yerine getirilebilmesi için yol sorununun mutlaka çözülmesi gerekmektedir. Bu yüzden asfalt ve parke hizmetlerine önem veriyoruz. Allah'a şükrüler olsun, ilçemizde görev yaptığımız süre içerisinde bu eksiğini gidererek, büyük bir eksiği kapattık. İlla ki, eksiklerimiz mevcuttur. Olacaktır da. Fakat bugüne kadar en iyi hizmeti veren bizler, bundan sonra daha da iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Şu an çalışmaların Adnan Menderes Mahallesi'nde devam ettiği bildirilirken, bugüne kadar Erdemli'de birçok yerin tarihlerinde ilk defa sıcak asfaltla tanıştığı ifade edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nin Asfalt Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement