Erzurum'da 9 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da 9 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erzurum’da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulamaları esnasında 9 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

27.01.2014 13:24

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulamaları esnasında 9 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Pasinler ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada S.K., M.E., H.E.'ye ait 5 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Köprüköy ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları otomobilde yapılan aramada ise A.Ö.'ye ait 4 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 9 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement