Erzurum'da Balıkçılık Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Balıkçılık Sempozyumu

Erzurum\'da Balıkçılık Sempozyumu

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi; Balıkçılık ve Suculuk Bilimler 2013 Sempozyumuna ev sahipliği yapacak.30 Mayısta Palandöken dağında başlayacak kongre 3 gün sürecek.

28.05.2013 13:43

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi; Balıkçılık ve Suculuk Bilimler 2013 Sempozyumuna ev sahipliği yapacak. 30 Mayısta Palandöken dağında başlayacak kongre 3 gün sürecek.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, denizden 2000 metre yükseklikte, en yakın sahile 300 kilometre uzak bir şehirde balıkçılık kongresi yapılıyor olmasının bölgede su ürünleri sektörünün ulaştığı noktayı göstermek açısından önemli olduğunu söyledi. Kongreye 40'ı yurtdışından olmak üzere 397 akademisyenin katılacağını bildiren Prof. Dr. Muhammed Atamanalp kongre içerisinde ülkemizin HES'lerle ilgili sorunlarının tartışılacağı ayrı bir oturum olacağını söyledi.

HES çalıştayına ülkemizin önde gelen enerji firmalarının CEO'ları, HES konusunda uzmanlaşmış yabancı ve yerli bilim adamları, Ankara'dan bürokratlar ve HES güzergahlarında bulunan balık üreticileri konuk olarak yer alacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Balıkçılık Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement