Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü\'nde Terfi Heyecanı

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nce rütbe terfi töreni düzenlendi.

01.07.2013 16:28

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nce rütbe terfi töreni düzenlendi.

Erzurum Polis Evinde düzenlenen rütbe terfi törenine, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Vali Yardımcıları, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, terfi eden polisler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan terfi töreninin açılış konuşmasını yapan Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Her yıl yapılan terfi işlemi bu yılda yapılıyor. Bir üst rütbeye 44 kişi terfi etti. Bu arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum." dedi.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise, "Üstelenmiş olduğunuz görevler kolay değildir. Milletimize hizmet etmek bizim için onurdur. Polis teşkilatımızın 10 yıl öncesine oranla bugün geldiği noktada çok insancıldır." şeklinde konuştu.

Terfi eden emniyet teşkilatı görevlilerine yeni rütbelerini Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve protokol mensupları verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement