Erzurumlulardan Başkan Alıcık'a Hediye - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurumlulardan Başkan Alıcık'a Hediye

Erzurumlulardan Başkan Alıcık\'a Hediye
06.04.2013 18:45

Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Dernek üyeleri Dernek binasının yenilenmesindeki katkılarından dolayı Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret ederek üzerinde Türkiye haritası ve Başkan Haluk Alıcık'ın portresinden oluşan el dokuması Erzurum Halısını hediye ettiler.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Nazilli Belediyesinin katkıları ile tadilatı yapılan Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yenilenen dernek binası, Başkan Haluk Alıcık'ın da katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yönetim Kurulu üyeleri derneğe desteklerinden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür ve şükranlarını, üzerinde kendi portresinin bulunduğu el işi halı hediye ederek sundular. Halıyı çok beğendiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bunun aldığı en özel hediyelerden birisi olduğunu belirterek, "Makam odamın en güzel yerine asacağım. Beni canımdan çok sevdiğim Bayrağım ve Türkiye'm ile yan yana koymuşlar. Böylesi mukaddes varlıklarla aynı karede görünüyor olmak beni hem çok duygulandırdı, hem de çok mutlu etti. İlmek ilmek işlenmiş bu el dokuması halı tablo için hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyor ellerine sağlık diyorum" şeklinde konuştu.

El Halısı tablonun yanında Erzurum'a özgü Oltu taşından yapılmış bir de tespih hediye eden dernek üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Başkanımız Haluk Alıcık, her zaman bizim arkamızda ve yanımızda oldu. Bizler Erzurumlu olarak Nazilli'de Başkanımızın da desteği ile kendi kültürümüzü yaşayabiliyoruz. Egemizin güzel şehri Nazilli'mizde bizler Erzurum kültürünü örf adet ve ananelerini yaşayıp Nazillili olarak yaşamaktan da şeref duyuyoruz. Bu şerefi yaşamımıza destek olan Belediye Başkanımızın, dernek olarak biz de her zaman yanında olacağız. Kendisini her daim destekleyeceğiz" ifadelerini kullandılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurumlulardan Başkan Alıcık'a Hediye - Son Dakika


Advertisement