Esas-Der'den Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esas-Der'den Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret

Esas-Der\'den Yılmaz Büyükerşen\'e Ziyaret

Eskişehir Anadolu Kültür Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (ESAS-DER) Başkanı Ali Güven ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

02.04.2023 12:48  Güncelleme: 12:52

Eskişehir Anadolu Kültür Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (ESAS-DER) Başkanı Ali Güven ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e ziyaretler devam ediyor. ESAS-DER Başkanı Ali Güven beraberindeki heyet, Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi.

Ali Güven, misafirperverliği dolayısıyla Büyükerşen'e teşekkür ederek 5. Olağan Genel Kurul sonrası dernek yönetimi olarak yaptıkları çalışmalardan ve projelerden bahsetti.

Büyükerşen de Güven ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek güven tazeledikleri görevlerinde başarı diledi. Başta Gündoğdu Mahallesi'nde hayata geçirilecek cemevi projesi olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Esas-Der'den Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement