Esenlik Süpermarketlerin kendi tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği ve yine kendi adıyla markalaştırdığı "Esenlik Kavurma"
ürünü piyasaya sunuldu.
Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, "Evlerimizde yapılan o unutamadığımız kavurma damak tadını, o lezzeti, Esenlik Kavurma yeniden vatandaşlarımıza sunuyor. Yeni ürünümüz Esenlik süpermarket raflarında satışa sunuldu" dedi.
Bozkurt, Esenlik Et ve Et Ürünleri Üretim Tesisleri'nin hijyenik bir ortamda hizmet verdiğini belirterek, "Esenlik et ve et ürünleri üretim tesislerinde bütün alet ve ekipmanlar et ve et ürünlerine tehlikenin bulaşmasına imkan vermeyen, kolay temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir, paslanmaz materyaller ile yapılmıştır. Ayrıca ekipmanların yerleşimi de temizliği kolayca yapılabilmektedir" dedi.
Bu arada, Esenlik Süpermarketlerin kendi üretim zinciri arasında, Esenlik Sucuk Çeşitleri, Esenlik Tereyağı, Esenlik Küp Şeker, Esenlik Baharat Çeşitleri, Bakliyat Çeşitleri, Nergis Yufka ve Baharat Çeşitleri, Esenlik Toz Şeker, Esenlik Zeytin ve son olarak Esenlik Kavurma markaları bulunuyor. - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Esenlik Kavurma Market Raflarında - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?