Eski Çöp Alanı Mesire Alanı Olacak - Son Dakika
Yerel

Eski Çöp Alanı Mesire Alanı Olacak

Eski Çöp Alanı Mesire Alanı Olacak

Bingöl’ün Genç Belediyesi tarafından rehabilite edilen eski çöp alanı, yapılacak düzenlemeler ile vatandaşların kullanabilecekleri piknik ve mesire yeri olarak hizmet verecek.

30.03.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Genç Belediyesi tarafından rehabilite edilen eski çöp alanı, yapılacak düzenlemeler ile vatandaşların kullanabilecekleri piknik ve mesire yeri olarak hizmet verecek.

İlçe halkının eksikliğini büyük oranda hissettiği yeşil alan ve mesire alanı yetersizliği, yapılacak çalışma ile önemli oranda giderilmiş olacak. Geçtiğimiz hafta itibari ile ağaçları budanmaya başlanan alanda ahşaptan masa sandalyeler ile şömine-barbekü ve çeşmeler yapılacak. Gerçekleşen çalışmaya ilişkin bilgiler aktaran Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, "Yeni mesire alanıyla ilçemiz güzel bir yaşam alanına kavuşacak ve bu bağlamda ilçemizin önemli bir eksikliğinin de giderilmesi sağlanmış olacak. Oldukça geniş bir arazi üzerine kurulan ve yüzlerce insanı aynı anda ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan mesire alanında, piknikçilerin temiz ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için her tür detay mevcut" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Çöp Alanı Mesire Alanı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement