Eski Genel Müdürlüğü'ne Mevlüt Vural Atandı - Son Dakika
Yerel

Eski Genel Müdürlüğü'ne Mevlüt Vural Atandı

Eski Genel Müdürlüğü\'ne Mevlüt Vural Atandı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) eski genel müdürü Mevlüt Vural, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü görevine atandı.

23.06.2014 15:26

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) eski genel müdürü Mevlüt Vural, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü görevine atandı.

ESKİ'de düzenlenen devir teslim törenine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve daire başkanları katıldı.

Ertek, Vural'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bu görevler nöbet işidir. İSKİ gibi bir yerde genel müdürlük yaptınız. Biz sizin adınızı duyunca Erzurum adına sevindik. İSKİ'deki başarı ve tecrübelerinizi şehrimize aktaracağınızı biliyoruz. İnşallah birlikte el ele ve kol kola vererek Erzurum il genelinde kalıcı hizmetler vereceğiz" dedi.

Kiremitçi de Vural ve Ertek'in devlete hizmet etmiş önemli bürokratlar olduğunu hatırlatarak, "Her iki arkadaşımız devlete uzun yıllar hizmet etmiş ve güzel çalışmalara imza atmış kişilerdir. Remzi bey bundan sonra da ESKİ yönetim kurulu üyesi ve başkanımızın bBaşdanışmanı olarak yine bizimle birlikte çalışacak" diye konuştu.

Vural ise Ertek'e şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, "Bizler hizmet erbabıyız. 18 yıl o dönemki adıyla YSE Genel Müdürlüğü'nde şube müdürü, daha sonra Kartal Belediyesi'nde başkan Yardımcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcılığı ve nihayet İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde genel müdür olarak görev yaptım. Şimdi de değerli başkanımız Mehmet Sekmen beyfendinin teklifiyle bu önemli görevi kabul ettik ve gelip görevimize başladık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Genel Müdürlüğü'ne Mevlüt Vural Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement