Eski Havalar" Türkü Dostlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eski Havalar" Türkü Dostlarıyla Buluştu

Eski Havalar" Türkü Dostlarıyla Buluştu

Çankaya Belediyesi sanatçılarından Taylan Cansızoğlu ve Yılmaz Şirin’in ‘Eski Havalar’ türkü konseri, Çağdaş Sanatlar Merkezi’ni (ÇSM) dolduran sanatseverlere türkü dolu bir gece yaşattı.

03.11.2016 13:59

Çankaya Belediyesi sanatçılarından Taylan Cansızoğlu ve Yılmaz Şirin'in 'Eski Havalar' türkü konseri, Çağdaş Sanatlar Merkezi'ni (ÇSM) dolduran sanatseverlere türkü dolu bir gece yaşattı.

Çankaya Belediyesi sanatçılarından Taylan Cansızoğlu ve Yılmaz Şirin'in eski havalardan esinlenerek verdikleri konser, türkü dostlarına güzel bir gece yaşattı. İkiliye bağlamada Mert Kılıç, gitarda Ömer Muhammet, basgitarda Vedat Şanlı ve perküsyonda Cem Taner Kaygusuz'un eşlik ederken konserin sunuculuğunu Ömer Hançeri yaptı. Ezgileri eski havalarla birleştiren sanatçılar, Anadolu'nun çeşitli yörelerinden türküler seslendirdiler.

Çankaya Belediyesi eğitmenleri ve müzisyenlerinin birlikte sahne aldığı konserde, 'Bu dünyanın devranına aldanma gönül aldanma', 'Şu kanlı zalimin ettiği işler', 'Yaş destanı' gibi türküleri seslendiren sanatçılara izleyiciler de eşlik ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Havalar' Türkü Dostlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement