Eskişehir'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2012 yılı olağan toplantısı yapıldı.

25.01.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2012 yılı olağan toplantısı yapıldı.

Vali Kadir Koçdemir başkanlığında Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Vekili Hakkı Çiçek, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ilgili kurum müdürleri, üniversitelerin öğretim görevlileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, kurulun 2011 yılı faaliyet raporuyla çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen kurs, işbaşı eğitimi ve toplum yararına çalışma programları görüşülerek, kurulca uygun bulunan programların başlatılmasına karar verildi.

ESO Genel Sekreteri ve Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri(UMEM) Kurs Yönetim Komisyonu Başkanı Yunus Emre Heper, tarafından UMEM kursları ve işbaşı eğitim programları hakkında bilgi verildi.

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında "Oto Boya ve Oto Gövde Dalı" 11. sınıf öğrencilerinin Atölye derslerini 2011-2012 eğitim öğretim yılında işletmelerde yapmaları, Eskişehir Mesleki ve Teknik Eğitim Okullarında 2012-2013 eğitim öğretim yılında Seyitgazi Çok Programlı Lisesi bünyesinde "Kimya Teknolojisi Alanı" açılması, Gazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin Anadolu Meslek Lisesi'nde mevcut bulunan Seramik ve Cam Teknolojisi alanında "Dekoratif Cam" dalı açılması kararlaştırıldı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement