Eskişehir Kızılay Gençlik Kolları'ndan Başkan Karacan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Kızılay Gençlik Kolları'ndan Başkan Karacan'a Ziyaret

Eskişehir Kızılay Gençlik Kolları\'ndan Başkan Karacan\'a Ziyaret

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları, Kızılay Haftası dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı ziyaret etti.

02.11.2013 14:38

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları, Kızılay Haftası dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Kızılay'ın 145 yıldır yalnızca Türkiye için değil tüm insanlık için yardım elini uzattığını belirten Karacan, Kızılay'ın yaşadığı gelişimle tüm dünyanın takdirini kazandığını ifade etti. Türk Kızılayı'nın yaşadığı bu değişimde Gençlik Kolları'nın da büyük payı bulunduğuna dikkat çeken Karacan, gençlerin böylesi önemli bir kuruluşta görev almasından dolayı gurur duyduğunu söyledi. Türk Kızılayı Eskişehir Şube Gençlik Kolları Başkanı Cemil Dalkılıç ise Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sanlar, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Dalkılıç, Türk Kızılayı Eskişehir Şube Müdürü Cafer Yıldırım, lise ve üniversite öğrencisi çok sayıda gönüllü yer aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Kızılay Gençlik Kolları'ndan Başkan Karacan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement