Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün Açıklaması

08.10.2012 16:01

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirspor'un 3 puanı hedeflediği Galatasaray maçından aldığı bir puanın da mutluluk verici olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirspor'un 3 puanı hedeflediği Galatasaray maçından aldığı bir puanın da mutluluk verici olduğunu söyledi.

Tüzün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un geçen hafta yaptığı Galatasaray maçından aldığı bir puanın sevindirici olduğunu kaydetti.

Galatasaray maçından alınan puanın takımdaki moralleri yükselttiğini ifade eden Tüzün, şöyle konuştu:

"Galatasaray maçında 3 puanı hedefliyorduk ancak bir puan aldık. Bu da bizi mutlu etti. Bu moralle, ligin 8'inci haftasında yapacağımız Kardemir Karabükspor maçından da 3 puan almayı hedefliyoruz. Ligdeki maçlarımızı kazanıp Avrupa kupalarında boy göstermek ve bu kupalarda başarılı olmak istiyoruz. Bunun için gerekli planlamalarımız yaptık."

Tüzün, lige verilen milli maç arasını Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde değerlendireceklerini ve takımın teknik direktörü Ersun Yanal gözetimde antrenman sayısını artırarak lige hazırlanacağını bildirdi.

Eskişehirspor takım kaptanı Servet Çetin'in İstanbul'da geçen hafta yaptıkları Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklanmasını değerlendiren Tüzün, "Servet ile maç öncesinde Galatasaray taraftarlarının kendisini ıslıklayabileceğini ve buna hazırlıklı olması gerektiğini konuştuk. O da buna hazırlıklıydı. Servet, tecrübeli ve bilinçli bir futbolcu, bu ıslıklara kulak asmadan Eskişehirspor forması için elinden geleni yaptı" dedi.

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün Açıklaması - Son Dakika


Advertisement