Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurula Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurula Gidiyor

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurula Gidiyor

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 59.Olağan Genel Kurulu'nun 14 Şubat tarihinde yapılacağı açıklandı.

09.02.2013 16:31

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 59. Olağan Genel Kurulu'nun 14 Şubat tarihinde yapılacağı açıklandı.

Genel kurul öncesi açıklamada bulunan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, kooperatif olarak sağladıkları düşük faizli krediler ile Sivas esnafına her zaman destek olduklarını ifade ederek, "Kooperatif olarak Sivas esnaf ve sanatkarımıza sağladığımız düşük faizli krediler ile destek olarak esnafımızın nakit para ve finansman sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Bankalara oranla daha avantajlı olan kredilerimizden yararlanmak isteyen tüm esnaf ve sanatkarlarımızı kooperatifimize bekliyoruz" dedi.

Başkan Yüksel Demirgil, 14 Şubat 2013 Perşembe günü saat 11.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılacak olan 59. Olağan Genel Kurulu'na tüm Sivaslıları ve esnaf sanatkarlarını davet etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurula Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement