ESO, ISO 500'de Yer Alan Firmaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

ESO, ISO 500'de Yer Alan Firmaları Ziyaret Etti

ESO, ISO 500\'de Yer Alan Firmaları Ziyaret Etti

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO 500 listesine girmeyi başaran sanayicileri ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

31.07.2012 16:11  Güncelleme: 16:31

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO 500 listesine girmeyi başaran sanayicileri ziyaret ederek başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.

Ziyaret kapsamında TUSAŞ Genel Müdürü Akın Duman, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Peyman Kuruyemiş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevzat Mutlular'ı ziyaret eden Özaydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri firma yetkililerine bir de plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan ESO Başkanı Özaydemir, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ve Türkiye sanayinin ulaşmış olduğu yeri objektif bir şekilde ortaya koyması bakımından İSO-500 çalışmasının önemli olduğunu belirterek, "listeye giren firmalarımız şehrimizin yüzünü ağartan, global rekabette dünya çapında başarılı olmuş firmalarımızdır. Kendilerini ile ne kadar öğünsek azdır. Ayrıca Eskişehirli firmalarımız ile Eskişehir'de üretim tesisi bulunan firma sayısındaki artış ilimiz için önemlidir. Kendilerini canı gönülden kutlarım ederim" dedi.

ESO Başkanı Özaydemir'in yanı sıra ziyarette ESO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kadıoğlu, Ertuğrul Tezgören, Sinan Musubeyli, Ahmet Arıkan, İsmail Kunduracı ve Genel Sekreter Emre Heper'de katıldı.

(HÖ)

31.07.2012 15: 49: 32

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ESO, ISO 500'de Yer Alan Firmaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement