Esogü'de Kalite Eğitimleri Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Esogü'de Kalite Eğitimleri Sertifika Töreni

Esogü\'de Kalite Eğitimleri Sertifika Töreni

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) ile KalDer-Türkiye Kalite Derneği Eskişehir Şubesi'nin birlikte düzenlediği "Kalite Eğitimleri Sertifika Programı"nı başarıyla tamamlayanlara sertifikalarının verildi.

05.03.2013 14:20

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) ile KalDer- Türkiye Kalite Derneği Eskişehir Şubesi'nin birlikte düzenlediği "Kalite Eğitimleri Sertifika Programı"nı başarıyla tamamlayanlara sertifikalarının verildi.

ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda düzenlenen törene katılan ve bir konuşma yapan Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, dünyanın bilginin hızla eskidiği vahşi bir rekabet ortamı içinde olduğunu belirtti. Gençlerin bu ortamda başarılı olabilmek için kendilerini tam donanımlı olarak yetiştirmeleri gerektiğini söyleyen Gören ülkedeki üniversite mezunlarının diğer ülke gençleri ile rekabet edebilir özellik ve kalitede olması gereğine işaret ederek ESOGÜ olarak öğrencilerinin bu rekabetten olumlu puanla çıkması için çalıştıklarını ve mükemmelliği bir kurum kültürü olarak yerleştirmek istediklerini ifade etti.

Törenin sertifika takdim kısmında ise önce, eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifikaları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Özdoğan, ESOGÜSEM Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş ve ESOGÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nimetullah Burnak tarafından verildi. Daha sonra eğitmenlere sertifikaları takdim edildi.

Sertifika töreni, ESOGÜ adına Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ve ESOGÜSEM Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş'a, KalDer adına ise Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Özdoğan'a Kalite Eğitimleri'ne verdikleri destekten dolayı teşekkür belgeleri takdim edilmesiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de Kalite Eğitimleri Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement