Esogü'de "Yönetici Adayları İçin Kalite Eğitimi" Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Esogü'de "Yönetici Adayları İçin Kalite Eğitimi" Tamamlandı

Esogü\'de "Yönetici Adayları İçin Kalite Eğitimi" Tamamlandı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM)’nin birlikte düzenlediği, ESOGÜ öğrencilerine yönelik “Yönetici Adayları için Kalite Eğitimi” tamamlandı.

28.05.2014 12:36

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM)'nin birlikte düzenlediği, ESOGÜ öğrencilerine yönelik "Yönetici Adayları için Kalite Eğitimi" tamamlandı.

Gerçekleşen 16 farklı eğitim programında, toplam 62 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan 37 öğrenciye sertifikaları ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Özdoğan, "Yönetici Adayları için Kalite Eğitimi"nin artık iş başvurularında belirleyici bir etken olmaya başladığını ifade etti. Yapılan işi sevmenin ve sürekli yenileşimin toplam kalite anlayışının temeli olduğunu belirten Bülent Özdoğan, sertifika almaya hak kazanan tüm öğrencileri kutladı ve kendilerine mutlu birer yaşam diledi.

ESOGÜ Rektör Danışmanı ve ESOGÜSEM Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş ise, üniversite olarak fark yaratan, öne çıkan ve lider özellikli bir gençlik oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Ülkemizin kaliteli insanlara ve kurumlara ihtiyacı olduğunu belirten Prof. Dr. Erdoğmuş, bu anlamda KalDer'in Eskişehir'e önemli katkılarda bulunduğunu ifade etti. Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencileri kutladı.

Konuşmaların ardından sertifikaların dağıtılmasına geçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de 'Yönetici Adayları İçin Kalite Eğitimi' Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement