Esogunavı Google Play'de Yayında - Son Dakika
Yerel

Esogunavı Google Play'de Yayında

Esogunavı Google Play\'de Yayında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) merkez yerleşkesini tanımayan ve ÖSYM sınavları gibi herhangi bir sebeple üniversiteye gelen kişilerin binaları daha kolay bulabilmelerine yardımcı olmayı amaçlayan ESOGUNAVI uygulaması, Google Play’de yayınlanmaya başladı.

20.06.2016 17:21

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) merkez yerleşkesini tanımayan ve ÖSYM sınavları gibi herhangi bir sebeple üniversiteye gelen kişilerin binaları daha kolay bulabilmelerine yardımcı olmayı amaçlayan ESOGUNAVI uygulaması, Google Play'de yayınlanmaya başladı.

Uygulama ile ilgili açıklamada bulunan Bilgi İşlem Daire Başkanı Serkan Uğurluoğlu, "Bu uygulama ESOGÜ içinde yer alan birimleri bulmayı sağlar. Harita kısmından Google Maps'in harita modu açılır. Navigasyon kısmından bulunulan yerden ilgili birime olan uzaklık ve o birime ulaşmak için gidilmesi gereken yol görülebilir. Kamera Modu'nda, Augmented Reality (Artırılmış Gerçeklik) ile telefon yere göre dik durumda iken kamera yardımıyla ilgili birimler ve uzaklıklar görülebilir. Uygulamaya emeği geçen Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız personelleri Barış Angın ve Burak Erhandı ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Gülşah Ölmez ve Halime Yenigün'e teşekkür ediyoruz" dedi.

ESOGÜ personelleri ve öğrencileri tarafından geliştirilen uygulamaya https://play.google.com/store/apps/details'id=com.esogunavi adresinden ulaşılabildiği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogunavı Google Play'de Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement