Evi Yanan Mevlüde Nineye Yardım Eli Uzandı - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Mevlüde Nineye Yardım Eli Uzandı

Evi Yanan Mevlüde Nineye Yardım Eli Uzandı

Sivas Belediyesi, Sivas Valiliği ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile bir süre önce evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız’a yardım eli uzandı.

09.05.2014 17:31

Sivas Belediyesi, Sivas Valiliği ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile bir süre önce evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız'a yardım eli uzandı.

Çayboyu Mahallesi'ndeki iki katlı kerpiç evinde yalnız yaşayan Mevlüde Yıldız, buzdolabında oluşan buzları eritmek için gazete kağıtlarını yakması sonucu ahşap evinde yangın çıkmıştı.

Yangından hemen sonra Sivas Belediyesi ile Sivas Valiliği'nin ayni ve nakdi yardım yaptığı Mevlüde Yıldız'a, iki kurumun işbirliği ile Prefabrik ev yapılıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Valiliği temsilcileri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Çayboyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Doğan ile birlikte Mevlüde Yıldız'ı yakının evinde ziyaret ettiler.

Ziyarette ihtiyaçları sorulan Mevlüde Yıldız'a gıda ve giyim yardımı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, bir süre önce evi yanan Mevlüde Yıldız'a olayın hemen ardından Sivas Belediyesi ve Sivas Valiliğin gereken yardımı yaptığını belirterek, kendisinin, huzurevine yerleştirme teklifini kabul etmediğini söyledi.

Huzurevine gitmeyi istemediği için kendisine Prefabrik ev yapmak için ihale yapıldığını, bu sebeple sürecin biraz uzadığını belirten Özaydın, şartnameye uygun teklifin verilmesinin hemen ardından ev yapımına başladığını ifade etti.

Olaydan sonra yapılan yardımlardan sonra Mevlüde Yıldız'ı tekrar ziyaret edip gıda ve giyim yardımlarını ulaştırdıklarını belirten Başkan Yardımcısı Özaydın, kendisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Mevlüde Nineye Yardım Eli Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement