Fatsa'nın 'Güneş'i 45 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Fatsa'nın 'Güneş'i 45 Yaşında

Fatsa\'nın \'Güneş\'i 45 Yaşında

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1971 yılında yayın hayatına başlayan Fatsa Güneş Gazetesi 45. yaşına girdi.

02.03.2015 12:11  Güncelleme: 12:15

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1971 yılında yayın hayatına başlayan Fatsa Güneş gazetesi 45. yaşına girdi.

45. yılını kutlayan Güneş gazetesi mensupları Fanizan Restauran'ta bir araya gelerek bir kutlama yemeği düzenlediler. Düzenlenen 45. yıl yemeğine Güneş Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Ferudun Cumhur Altuntaş başta olmak üzere köşe yazarları ve gazete çalışanları katıldı.

"FATSA'NIN GÜNEŞ'İ VAR"

Düzenlenen gece de tüm yazarlarla birlikte pasta kesip de şükür eden Altuntaş, "Fatsa'nın Güneş'i var. Güneş'te Fatsa var" dedi. 45. yaşına girmenin mutluğunu hep birlikte yaşıyoruz diyerek sözlerine başlayan Güneş Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Ferudun Cumhur Altuntaş, "Gazetemizin 45. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gazetemizin bu zamanlara kadar gelip yaşamasında muhabirlerimizin, köşe yazarlarımızın ve okurlarımızın büyük emeği var. Büyük bir aileyiz ve bu güzel günleri Allah'ım daima bizlere yaşatsın. Güzel bir akşam yemeğinde personellerimiz ve köşe yazarlarımızla birlikteyiz. Aile ortamında iyi işlere imza atarak bugünlere geldik. Bundan sonrada inşallah devam edeceğiz" diye konuştu.

Altuntaş konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Yayın hayatına başladığı 1971 yılında elle dizilip, motorlu baskı makinesi ile basılan gazeteniz Güneş, bugün bilgisayar sistemi ile dizilip ofset baskı teknolojisi ile basılarak okurlarıyla buluşuyor. İlkeli, seviyeli, yayın anlayışıyla geride bıraktığı 44 yılda birçok hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan gazeteniz Güneş, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile aynı çizgisiyle yayın hayatını sürdürmeye azimli ve kararlıdır. 44 yıldır bizleri destekleyen, her zaman yanımızda olan siz değerli okurlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesileyle 44 yıl önce kurdukları gazeteyi bizlere emanet eden kurucularımız ve yazarlarımız merhum Hacı Hikmet Altuntaş, Opr. Dr. Osman Hilmi Memecan, Sıtkı Pazarbaşı, İsmail Hanikaz, Av. Faik Orhan, Levent Akar, Mehmet Türe ve Seyfettin Mutlu'yu sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Altuntaş'ın konuşmasının ardından 45. yıl pastası köşe yazarları ve personelleri ile kesilerek yeni yıl için dilekler tutuldu. Daha sonra geceye gelen konuklar çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlenirken gece, hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'nın 'Güneş'i 45 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement