Fotoğraf Yarışması İçin Son Tarih 29 Kasım - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Yarışması İçin Son Tarih 29 Kasım

Fotoğraf Yarışması İçin Son Tarih 29 Kasım

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, Samsun Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından ikincisi düzenlenen 'Samsun Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvuru için son tarihin 29 Kasım olduğunu hatırlattı.
Samsun Valiliği...

12.11.2013 15:01

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, Samsun Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından ikincisi düzenlenen 'Samsun Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvuru için son tarihin 29 Kasım olduğunu hatırlattı.

Samsun Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Samsun'un doğasını ve doğal güzelliklerini, yerel ve kültürel yaşamı anlatacak olan ve ortaya çıkan eserleri gelecek kuşaklara birer belge niteliğinde aktarmayı amaç edinerek düzenlenen 'Samsun Ulusal Fotoğraf Yarışması 2013' için son başvuru tarihine yaklaşıldı.

Samsun'da bulunan fotoğraf sanatçılarının yer aldığı dernek temsilcileriyle bir toplantı yapan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu yaptığı konuşmada, "Fotoğraf yarışmamız için başvuru tarihi 29 Kasım'da sona eriyor. Buna göre başvuru için kısa bir süre kalmıştır. Düzenleme komitesi olarak gelinen süreçte okullarımız, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşları ile kamuoyu nezdinde yarışmamız tanıtıldı. Samsun doğasının, yerel ve kültürel yaşamda öne çıkan unsurların değerlendirileceği yarışmada aradan geçen zaman dolayısıyla yarışmaya katılmak isteyenlere başvurular için son günlere girdiğimizi hatırlatmak istedik. Katılacak yarışmacılar başvurularını son günle bırakmamasında fayda var" dedi.

Samsun'da yapılan yerel, ulusal ve uluslararası etkinlik fotoğraflarının da kabul edileceğini söyleyen Kayaoğlu, "Yerel ve kültürel yaşamı yansıtacak fotoğrafların içinde, Samsun ili sınırları içinde yapılan etkinliklerde meydana çıkan güzel kareler de kabul edilecektir. Yarışmacılar, fotoğraflarının arasından seçim yaparken bunları da dikkate almalıdır. Yarışmamızın en temel amaçlarından birisi de geçmişteki güzellikleri, gelecek nesillere aktarmaktır" açıklamalarında bulundu.

29 Kasım tarihinde saat 17.00'ye kadar başvuruların yapılabileceği yarışmada, birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, 3 adet mansiyon ödülü için 500'er TL ve en fazla 30 sergileme ödülü için 100'er TL ödül verilecek. Değerlendirmeler 03-04 Aralık tarihinde yapılacak ve 05 Aralık'ta sonuçlar açıklanacak. 17 Aralık 2013 tarihinde de dereceye giren fotoğraflar, Atatürk Kültür Merkezi Küçük Salon Güzel Sanatlar Galerisi'nde sergilenecek.

Samsun İl Özel İdaresi Ar-ge Daire Başkanlığı Toplantı Salonu'nda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, Samsun İl Özel İdaresi Strateji Geliştirme Müdürü Gülay Şener, Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, Yarışma Sekreteri Murat Köksal, PRFDER Temsilcisi Embiya Sancak, SAMFAD Temsilcisi Reyhan Beyazıt, OMÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Ressam Güngör Çınar, FOKUS üyeleri Mustafa Güral ve Emre Bostanoğlu katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Yarışması İçin Son Tarih 29 Kasım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement